PORTOFOLIU

Multisalva- Management de proiect ECHO 2014

Servicii de management proiect ECHO 2014, Comisia Europeană (TELA)

http://www.multisalva.ro/

Vetis CONNECTORS

Elaborare și consultanță în implementarea a proiectului "CONNECTORS- Bridging institution, communities, citizens" în cadrul Programului INTEREG V-A Romania - Ungaria

https://vetis.ro/

NoPardon POR2.2

Elaborare și depunere proiect de finanțare în cadrul Programului Operațional POR 2.2, Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor

www.nopardon.ro 

Asociația Multisalva, Satu Mare

Elaborare și management proiect european în cadrul programului ECHO 2015 (Comisia Europeană) pentru Asociația Multisalva, Satu Mare.

http://www.multisalva.ro

Asociația Multisalva, Satu Mare

Elaborare și management proiect european în cadrul programului ECHO 2014 (Comisia Europeană) pentru Asociația Multisalva, Satu Mare.

http://ec.europa.eu

Asociația Caritas a Diecezei Satu Mare

Elaborare proiect strategic cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului POS DRU 2007 – 2013 pentru Asociația Caritas a Diecezei Satu Mare.

http://www.caritas-satumare.ro

Primăria Tăuții Măgherăuș

Elaborare proiect european în cadrul programului ”Europe for Citizens 2014” (Comisia Europeană) pentru Primăria Tăuții Măgherăuș


http://www.tautiimagheraus.ro/

POSCCE 2007 – 2013 pentru SC Agenda Setting SRL

Elaborare și implementare proiect cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului POSCCE 2007 – 2013 pentru SC Agenda Setting SRL, Cluj Napoca.

www.agendasetting.ro

SC Ratio Term SRL

Elaborare și implementare proiect cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului POSCCE 2007 – 2013 pentru SC Ratio Term SRL, Satu Mare.

http://poscce.nord-vest.ro

CBC HU-RO 2007 – 2013 pentru Asociația Consult Scolari

Management proiect cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului CBC HU-RO 2007 – 2013 pentru Asociația Consult Scolari, Satu Mare.

http://huro.consultscolari.ro/hu/

Asociația Multisalva

Elaborare și management proiect transfrontalier cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului CBC HU-RO 2007 – 2013, pentru Asociația Multisalva, Satu Mare.

www.multisalva.ro

Societatea Națională de Cruce Roșie a României, filiala Satu Mare

Elaborare proiect cu finanțare din fondurile structurale în cadrul programului POS DRU 2007 – 2013 pentru Societatea Națională de Cruce Roșie a României, filiala Satu Mare.


http://www.crucearosie-satumare.ro

12